| پست |
|
مدیران
| electronic 10:07 ق.ظ می ۱۴, ۲۰۰۹
|
|
پست در تاریخ ۱۰:۱۶ ق.ظ – می ۱۴, ۲۰۰۹ توسط electronic ویرایش شد
آقا ممنون
عکسو دیدم
به دوستان سلام رسوندم سلامت باشید بچه ها همه به شما سلام رسوندن مفصل
پس از حالا به بعد فقط تمرکزمونو میزاریم رو کار کردن با پورت سریال
هدف ما اینه که به طور همزمان به پورت سریال دیتا ارسال و دریافت کنیم.همچین چیزی ممکن هست؟
چند تا سوال
این مدار چرا کامل نیست؟یعنی معلوم نیست چطور کار میکنه و معلوم نیست ورودی هاش چی هست؟
من با Hyper ویندوز کار کردم ولی اصلا” نمیشد توش دیتا بنویسی؟آیا این برنامه فقط برای دریافت اطلاعات هست یا میتونه اطلاعات هم ارسال کنه؟
اگه واستون زحمتی نیست یه مدار به ما معرفی کنید که هم بشه اطلاعات رو از پورت بخونه هم بشه توی پورت بنویسه و یک ورودی و یک خروجی داشته باشه که به میکرو وصل باشن.
|
خورشید باش که اگر روزی خواستی به کسی نتابی نتوانی
|
|
|
مدیر
| مدیر ۵:۲۵ ب.ظ می ۱۵, ۲۰۰۹
|
|
پست در تاریخ ۵:۳۱ ب.ظ – می ۱۵, ۲۰۰۹ توسط دشتی ویرایش شد
سلام
:لبخند:
هدف ما اینه که به طور همزمان به پورت سریال دیتا ارسال و دریافت کنیم.همچین چیزی ممکن هست؟
در پروتکل spi می توان همزمان اطلاعات را ارسال و دریافت کرد ولی در Uart تا جایی که من می دانم نمی شه همزمان اطلاعات را ارسال و دریافت کرد.
این مدار چرا کامل نیست؟یعنی معلوم نیست چطور کار میکنه و معلوم نیست ورودی هاش چی هست؟
همانطور که در عکس هم می بینید عکسی از ای سی MAX232 آورده شده است و در قسمت بالایی عکس قسمتی از ای سی atmega 32 نشان داده شده است .
از خروجی سریال کامپیوتر به وسیله کانکتور مخصوص ? پینی می توان بین ای سی Max232 و کامپیوتر را ارتباط داد و از پین ? کانکتور به پایه ?? ای سی متصل است که از این طریقاطلاعات از میکرو به کامپیوتر ارسال می شود یعنی پایه ? کانکتور ورودی دیتا کامپیوتر می باشد.
پایه ? کانکتور به پایه ?? ای سی متصل شده که از طریق این خط اطلاعات خارج شده از کامپیوتر وارد ای سی می شود.
نکته: ای سی Max 232 یک رابط و یک تطبیق دهنده ولتاژ است.
اطلاعات خارج شده از کامپیوتر وارد ای سی MAx شده و سپس از پایه ?? اطلاعات خارج شده و سپس وارد میکرو avr می شود.
اطلاعات خارج شده از میکرو avr به ورودی ای سی max به شماره پایه ?? وارد می شود و سپس از ای سی واسط Max می گذرد و سپس از پایه ?? میکرو خارج می شود و سپس اطلاعات وارد کامپیوتر می شود.
نکته ? : در شکل به ای سی Max 232 نگاه کنید می بینید که ? تا خازن دارد حتما این خازن ها را با همین پلاریته ها که نشان داده شده است به ای سی متصل کنید و پلاریته ها را جابه جا نکنید.
برای شروع کار ابتدا از خود نرم افزار بسکام استفاده کنید سپس به سراغ نرم افزار های دیگر بروید.
در مورد بر نامه فعلابر نامه کاملی ندارم انشالله در سایت خواهم گذاشت .
یا علی :لبخند:
|
عیب کار اینجاست که من آنچه هستم را با آنچه باید باشم اشتباه می کنم،خیال می کنم آنچه باید باشم هستم،در حالیکه آنچه هستم نباید باشم الهی و ربی
|
|
|
مدیر
| مدیر ۷:۰۶ ب.ظ می ۱۵, ۲۰۰۹
|
|
سلام بر دوستان
دیدم که وقت ندارم زیاد به سایت سر بزنم و بر نامه ایی برای این قسمت در اختیار دوستان بذارم بر ان شدم که پروژه زیر را براتون بذارم که عکسی که در بالا گذاشتم قسمتی از پروژه زیر است اما این پروژه بدون بر نامه است و در واقع فقط نقشه شماتیک است انشالله بر نامه ان را پیدا می کنم و تو سایت می گذارم
در این پروژه اطلاعات از روی کارت mmc خوانده می شد و از طریق پورت سریال بر روی کامپیوتر نشان داده می شد و همزمان اطلاعات که صدا بود از طریق PWm پخش می شد و
توسط lm386 تقویت می شود .
کته مهم این است که برای ارتباط کامپیوتر و میکرو باید زمین مدار به زمین کامپیوتر متصل باشد برای این کار می توانید با یک تیر ۲ نشون بزنید
از تغذیه usb تغذیه +۵ ولت را بگیرید و به میکرو بدهید با این کار هم تغذیه میکرو را انجام داده اید و هم منفی کامپیوتر و میکرو یکی شده
دانلود شماتیک مدار
یا علی
|
عیب کار اینجاست که من آنچه هستم را با آنچه باید باشم اشتباه می کنم،خیال می کنم آنچه باید باشم هستم،در حالیکه آنچه هستم نباید باشم الهی و ربی
|
|
|
میهمان
| فرید ۶:۳۸ ق.ظ ژوئن ۳۰, ۲۰۰۹
|
|
|
سلام
به نظرم دیگه کنترل وسایل از طریق خط تلفن یه کم قدیمی شده و الان کنترل از طریق sms رو بورسه.
خودم یک ماه روش کار کردم و سر آخر به نتیجه رسیدم و تونستم ۴ تا دستگاه رو از این طریق کنترل کنم.
گوشی که من استفاده کردم siemens c55بود اما برنامه طوری نوشته شده که میشه از هر نوع گوشی که از PDUحمایت کنه استفاده کرد.
نمونه آزمایشی مدار رو می تونین تو شکل زیر ببینید.
http://h1.ripway.com/electrowa……6final%20(3).jpg
فعلا در حال برطرف کردن باگ های برنامه هستم و به محض اتمام مراحل تو وبلاگم قرار می دم.
http://electroway.blogfa.com/
اگه سوالی داشتین بپرسید؛ در خدمتم
موفق باشید
|
|
|
میهمان
| فرید ۶:۵۳ ق.ظ ژوئن ۳۰, ۲۰۰۹
|
|
|
ببخشید انگار لینک عکس درست قرار نگرفته واسه همین دوباره آپلود کردم:
لینک عکس در پست قبلی:
http://h1.ripway.com/electrowa…../final.jpg
یا حق
|
|
|
مدیر
| مدیر ۹:۴۸ ق.ظ ژوئن ۳۰, ۲۰۰۹
|
|
سلام
مدار جالبی است
ولی فکر کنم بعضی از مکان ها هستند که به خوبی انتن نمی دن و باید از مدارات قبلی استفاده نمود
ولی مدار شما خیلی به روز تر است
برنامه طوری نوشته شده که میشه از هر نوع گوشی که از PDUحمایت کنه استفاده کرد.
اگر امکان داره کمی در مورد PDU توضیح بدید.
ایا مدار شما برای کنترل دستگاه ها در ابتدا پسورد از کار بر می خواهد؟
اگر پسورد را اشتباه وارد کنیم دستگاه چطور کاربر را مطلع می کند؟
برای اگاهی از وضعیت دستگاه ها چطور باید عمل کنیم؟
و…
منتظر جوابتون هستم
موفق باشید
یا علی
|
|
|
|
میهمان
| فرید ۷:۴۲ ق.ظ جولای ۱, ۲۰۰۹
|
|
|
پست در تاریخ ۷:۵۶ ق.ظ – جولای ۱, ۲۰۰۹ توسط مدیر ویرایش شد
سلام
به طور خلاصه می تونم بگم که pdu یه پروتکل ارتباطیه که اطلاعات در اون از ? بیت تبدیل به ? بیت میشه و سپس این اطلاعات ارسال میشه و در هنگام دریافت هم اطلاعات دریافتی مجددا به ? بیت تبدیل میشه.به عبارت ساده تر pdu یه روش فشرده سازی اطلاعات هستش .
کلا تمامی گوشی یا pdu هستن یا text mode و یا هر دو که در حالت تکست (معمولا گوشی های نوکیا تکست مود دارن و بقیه عموما فقط از pdu حمایت می کنن) اطلاعات فشرده سازی نمی شه و بنابراین حجم بیشتری رو اشغال می کنه.
امیدوارم تونسته باشم تو این چند خط ناقابل منظورم رو درست برسونم
یا مدار شما برای کنترل دستگاه ها در ابتدا پسورد از کار بر می خواهد؟
ببینید به طور معمول این طور نیست چون چنین سیستم هاییی معمولا یک کاربر دارن (یعنی یک نفر کنترلشون می کنه) بنابراین نیازی به پسورد نیست و دستگاه از روی شماره فردی که sms داده می تونه کاربر رو تشخیص می ده.
اما این بدین معنی نیست که نمی شه رو سیستم پسورد قرار داد چرا که خیلی هم ساده میشه چنین کاری کرد بدین صورت که شما در هنگام ارسال پیام و قبل و اون رمزتون رو می نویسین و در صورتی که رمز اشتباه وارد بشه دستگاه هیچ عملکردی نشون نمی ده
برای اگاهی از وضعیت دستگاه ها چطور باید عمل کنیم؟
ببینید مدار یه حالت stable داره بدین معنی که وقتی یه حالتی رو بهش دادین (مثلا با ارسال smsبصورت ???? به مدار می گید که هر چهارتا خروجی رو فعال کنه) در همون حالت لچ می شه تا زمانی که پیام بعدی رو دریافت بکنه.بنابراین برای دونستن اینکه الان تو چه حالتی قرار داره می تونین به لیست پیام های ارسالی تون رجوع کنید به همین راحتی.
ضمن اینکه میشه برنامه رو طوری تغییر داد که در صورت دریافت پیام مثلا “STATUS” وضعیت فعلی خروجی ها رو به شما SMSبزنه که این دیگه می شه خرج اضافی:لبخند:
ضمنا در صورتی که پیامی حاوی کاراکترهای غیرمجاز(مثلا حروف و یا اعداد غیر از ? و ? ) دریافت کنه هیج کاری انجام نمی ده.
موفق باشید
|
|
|
میهمان
| فرید ۱۱:۴۴ ق.ظ جولای ۱۷, ۲۰۰۹
|
|
|
با سلام
الوعده وفا 
همونطوری که قول داده بودم ؛ پروژه کنترل از طریق sms رو در وبلاگم قرار دادم.
توضیحات مفصلی هم در رابطه با طرز کار اون و مود pdu نوشتم که امیدوارم به درد دوستان بخوره و ازش استفاده کنند
[تصویر توسط کاربر حذف شد]
تصویری که مشاهده می کنید برد اولیه مدار هستش که برای امتحان فقط یک رله روی اون قرار داره(بدلیل اینکه بعد از اتمام پروژه به دوربین مناسب دسترسی نداشتم ؛نتونستم از نمونه نهایی عکس بگیرم)
آدرس وبلاگ: [url="http://electroway.blogfa.com/"]
موفق و پیروز باشید  
|
|
|
میهمان
| فرید ۱۱:۵۲ ق.ظ جولای ۱۷, ۲۰۰۹
|
|
|
بازهم قرارگیری بد آدرس :ناراحت::ناراحت::ناراحت:
آدرس وبلاگ:http://electroway.blogfa.com/
|
|
|
مدیر
| مدیر ۱۲:۴۲ ب.ظ جولای ۱۷, ۲۰۰۹
|
|
پست در تاریخ ۷:۰۲ ب.ظ – جولای ۲۸, ۲۰۰۹ توسط مدیر ویرایش شد
سلام
اقای نبی زاده خسته نباشید
من عکس را روی سرور یزد کیت اپلود کردم تا پاک نشود

در ضمن تو وبلاگ اقا فرید یک فایل پی دی اف آموزشی در مورد ساخت این دستگاه بود که اینا هم این جا اپلود کردم تا پاک نشود.
دانلود فایل
خوب دیگه دوستان می تونن از طریق پـــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــا مــــــــــــــــــــــــکــــــــــ
دستگاه هارا کنترل کنند.
یا علی:لبخند:
|
|
|
|
میهمان
| فرید ۴:۵۴ ب.ظ جولای ۱۷, ۲۰۰۹
|
|
|
سلام
واقعا ازتون ممنونم
لطف کردین.
بله حالا دیگه می تونین کنترل از طریق خط تلفن رو به فراموشی بسپرین.کنترل از طریق sms یه راه کم هزینه و ایده آله.
بازم بابت آپلود مقاله تو سایت ازتون ممنونم.
موفق باشید
|
|
|
مدیر
| مدیر ۸:۰۰ ب.ظ جولای ۱۷, ۲۰۰۹
|
|
سلام
بازم بابت آپلود مقاله تو سایت ازتون ممنونم.
خواهش می کنم فایل های با ارزشی مثل فایل شما را باید جایی اپلود کرد که پاک نشود چون ارزشمند است
چند سوال داشتم :
۱: شما این اطلاعات مربوط به pdu و دستورات ان را از کجابدست اوردید ؟
۲: دیگر این که اگر از مود text خواسته باشیم استفاده کنیم دستورات مربوط به ان چیست؟
۳: ایا باودریت برای همه گوشی ها باید روی ۹۶۰۰ تنظیم بشه؟
۴:یک مقاومت در مسیر Txd به گوشی قرار داره مقدار ان چه قدر است؟
۵: مثلا اگر خواستیم کل پیام های دریافتی درگوشی پاک شود از چه دستری استفاده کنیم؟
و….
یا علی
|
|
|
|
مدیر
| مدیر ۸:۴۳ ب.ظ جولای ۱۷, ۲۰۰۹
|
|
|
|
|
|
|
میهمان
| فرید ۷:۳۲ ق.ظ جولای ۱۸, ۲۰۰۹
|
|
|
پست در تاریخ ۹:۱۵ ق.ظ – جولای ۱۸, ۲۰۰۹ توسط مدیر ویرایش شد
سلام

شما این اطلاعات مربوط به pdu و دستورات ان را از کجابدست اوردید ؟
ایده اولیه ساخت این دستگاه همون سایت آقای serasidis بود که از یک سال قبل تو ذهنم بود .الببته اگه به فروم اون سایت مراجعه کرده باشید متوجه میشین که مدار ایشون یه کم گیج میزنه (گاهی پیام رو اجرا می کنه و گاهی نه) ضمن اینکه تو اون پروژه فقط میشداز چند تا گوشی محدود استفاده کرد.
واسه همین من تصمیم گرفتم تا خودم دست به کار شم و برنامه رو طوری بنویسم که روی رنج وسیعی از گوشی ها قابل استفاده باشه.
واسه این کار هم از سایت های خیلی زیادی کمک گرفتم و به جرات می تونم بگم که وقت خیلی زیادی واسه این کار گذاشتم . ولی دستورات مربوطه رو که بین اکثر گوشی ها مشترک هست رو از سایت زیمنس برداشتم.
دیگر این که اگر از مود text خواسته باشیم استفاده کنیم دستورات مربوط به ان چیست؟
من در مورد text اطلاعات چندانی ندارم واسه اینکه تقریبا می شه گفت تنها گوشی های nokia از text پشتیبانی می کنن و همونطوری که می دونین اغلب گوشی های نوکیا fbus هستند و ارتباط دهی بهشون یه کم دردسر داره.واسه همین من دبنال مودtext نرفتم
: ایا باودریت برای همه گوشی ها باید روی ???? تنظیم بشه؟
نه خیر اجباری به این کار نیست شما می تونید با دستور AT+IPR باودریت مورد نظر رو تنظیم کنید.ضمن اینکه اغلب گوشی این قابلیت رو دارند که حتی بدون تنظیم باود ریت با دستور ذکر شده ؛ به طور اتوماتیک همزمانی مورد نظر رو ایجاد کنن.
دلیل استفاده من از باود ریت ???? روتین بودن اونه و دلیل خاصی نداره.
یک مقاومت در مسیر Txd به گوشی قرار داره مقدار ان چه قدر است؟
۱۲کیلو اهم
مثلا اگر خواستیم کل پیام های دریافتی درگوشی پاک شود از چه دستری استفاده کنیم؟
فعلا دستورش تو ذهنم نیست ؛ اگه یادم اومدم بهتون میگم
موفق و پیروز باشید
|
|
|
مدیر
| مدیر ۱۰:۱۸ ق.ظ جولای ۱۸, ۲۰۰۹
|
|
سلام
ممنون از جوابتون:لبخند:
دستورات مربوطه رو که بین اکثر گوشی ها مشترک هست رو از سایت زیمنس برداشتم.
اگه امکان داره لینک صفحه ایی که دستورات نوشته شده را این جا بنویسید چون نتونستم پیدا کنم.
کریستالی که برای میکرو قرار دادید چه مقدار است؟
سوال:
۱: ایاشما از سریال سخت افزاری برای ارتباط با موبایل استفاده کردید و برای ارتباط با کامپیومتر از سریال نرم افزاری استفاده نمودید ؟
۲:تو نقشه شما فقط یک سیم از Max232 به میکرو وصل شده مگر ارتباط نباید دو طرفه باشد وباید از دوسیم برای ارتباط استفاده کرد؟
۳: به چه دلیلی مقاومت ۱۲ کیلوهم تو مسرمیکرو موبایل گذاشتید؟
۴: برنامه ایی که نوشتید به چه زبانی است ؟ زبان بیسیک یا c یا …؟
و….
پیشاپیش ممنون از همکاریتون
یا علی
|
|
|
|
میهمان
| فرید ۴:۵۷ ق.ظ جولای ۲۲, ۲۰۰۹
|
|
|
سلام
شرمنده از اینکه خیلی دیر جواب میدم.به دلیل یه سری گرفتاری فرصت نداشتم بیام اینترنت
آدرس سایت زیمنس اینه:(لینک دقیقشم متاسفانه ندارم)
http://www.my-siemens.com
حقیقتا خودم هم پس از کلی سرچ کردن تونستم پیداش کنم.شما اگه دنبال AT-COMMANDهای گوشی خاصی می گردین می تونید این عبارت رو سچ کنید:
****+COMMAND SET
بجای **** اسم گوشی تون رو بنویسید.
من از سریال سخت افزاری برای ارتباط با گوشی و سریال نرم افزاری برای ارتباط با کامپیوتر استفاده کردم.دلیل اینکه ارتباط با کامپیوتر فقط یه سیم داره اینه که از این قسمت فقط برای ارسال اطلاعات به کامپیوتر استفاده میشه و هیچ اطلاعاتی قرار نیست که از کامپیوتر به دستگاه وارد بشه.
دلیل قرار گیری مقاومت هم اینه که چون سطح ولتاژ گوشی ۳٫۶ ولته اما سطح ولتاژ میکرو ۵ ولت ؛ این ولتاژ می تونه گوشی رو تخریب کنه و در حقیقت این مقاومت یه کاهنده معمولی هستش نه چیز دیگه
برنامه ای که من نوشتم به زبان شیرین بیسیک هستش .
موفق باشید.
|
|
|
مدیر
| مدیر ۸:۱۱ ق.ظ جولای ۲۲, ۲۰۰۹
|
|
سلام
شرمنده از اینکه خیلی دیر جواب میدم.به دلیل یه سری گرفتاری فرصت نداشتم بیام اینترنت
سلام
ممنون بابت ارسال لینک وجواب
برنامه ای که من نوشتم به زبان شیرین بیسیک هستش .
آره زنده باد بیسیک ، مخصوصا که در نسخه جدید هم ترکونده 
|
|
|
|
مدیر
| مدیر ۹:۵۱ ق.ظ جولای ۲۲, ۲۰۰۹
|
|
سلام
در مورد sim300cz می تونیدتوضیح بدید؟
تا جاییکه من می دونم این یک ماژول است که
سیم کارت بهش وصل میشه
میشه باش اس ام اس فرستاد
میکروفن و بلندگو وصل کرد و تماس گرفت
می تونم از Gprs استفاده کنیم
فقط همین
ولی نمیدونم چطوری باش کار می کنند
دیتا شیت خوبی هم نتونستم در موردش پیدا کنم
وکلی سوال دیگه
اگه اطلاعات :لبخند:یدارید بگید تا در فروم یک بخش برای این ماژول درست کنم و شروع به تبادل اطلاعات کنیم
پیشاپیش ممنونم
|
|
|
|
میهمان
| فرید ۴:۴۸ ق.ظ جولای ۲۷, ۲۰۰۹
|
|
|
سلام
تصمیم دارم روش کار کنم
اگه موافق باشید در این رابطه تو یه تاپیک اختصاصی بحث کنیم
راستی یه چیزی هست که باید مستقیم به خودتون بگم و متاسفانه این سایت پیام خصوصی نداره.چطور می تونم این کارو بکنم؟
منتظر جوابتون هستم
موفق باشید
|
|
|
مدیر
| مدیر ۵:۳۷ ق.ظ جولای ۲۷, ۲۰۰۹
|
|
پست در تاریخ ۵:۴۶ ق.ظ – جولای ۲۷, ۲۰۰۹ توسط مدیر ویرایش شد
سلام
اگه موافق باشید در این رابطه تو یه تاپیک اختصاصی بحث کنیم
موافقم ،خواستین با یک تایپیک اختصاصی شروع به کار میکنیم شما فقط عنوان تایپیک را بگو
بقیه اش حله
راستی یه چیزی هست که باید مستقیم به خودتون بگم و متاسفانه این سایت پیام خصوصی نداره.چطور می تونم این کارو بکنم؟
این سایت پیغام خصوصی داره
ولی شما باید عضو سایت بشین و با نام کاربری خودتوت وارد سایت بشین تا این امکان براتون فراهم بشه
هم چنین که با عضویت و نام کاربری مطالب ارسالی شما نیز در سایت شمارش و بدون نیاز به تائید مدیریت نشان داده میشود.:لبخند:
|
|
|