کنترل وسایل از طریق خط تلفن -MT8870- - پروژه های در دست ساخت - تالار گفتمان | یزد کیت

اين اختيار صفحه ي اصلي را همانند اول خواهد كرد ، تمام ابزارك ها و تنظيمات به حالت اول باز خواهند گشت.

ريست

شما باید برای پست دادن وارد شوید ورود ثبت نام

ثبت نام? | رمز عبور را گم کرده ام?

جستجوی فروم ها:

Wildcard استفاده ی:
*    مطابق بودن هر تعداد کاراکتر
%    مطابقت دقیقاً مثل هم

کنترل وسایل از طریق خط تلفن -MT8870-

هیچ گیرنده ای انتخاب نشده است
برچسب ها
کاربرپست

۷:۵۱ ب.ظ
می ۱۰, ۲۰۰۹

electronic

میهمان

آقا ممنون
همچنان منتظر مدارهای ارسالی شما هستیم

۸:۱۱ ب.ظ
می ۱۰, ۲۰۰۹

مدیر

میهمان

پست در تاریخ ۹:۱۴ ب.ظ – می ۱۰, ۲۰۰۹ توسط دشتی ویرایش شد

سلام
برای صدای خروجی از کامپیوتر با استفاده از یک چوک ابی براحتی این کار امکان پذیر هست
اما درمورد مدار تشخیص زنگ ، من خودم از نقشه زیر استفاده میکنم

http://upload-pic.yazdkit.com/thumbs/snap3.gif

۸:۱۹ ب.ظ
می ۱۰, ۲۰۰۹

electronic

میهمان

آقای دشتی با این مدار میشه صدای خارج شده از کارت صدا رو به وضوح روی خط تلفن پخش کرد؟
بیشتر به نظر میاد این مدار عکس عمل مورد نظر رو انجام میده یعنی خروجی صدای تلفن رو به کارت صدا منتقل میکنه.
اینطور نیست؟

۹:۰۵ ب.ظ
می ۱۰, ۲۰۰۹

مدیر

میهمان

سلام
این مدار تشخیص زنگ بود که نقشه اش را براتون فرستادم :لبخند:

۹:۱۸ ب.ظ
می ۱۲, ۲۰۰۹

electronic

میهمان

سلام
واسه ارسال مدار تشخیص زنگ ممنون
فقط یه سوال
خروجی این مدار چند ولت هست؟شما خودتون اونو به صورت عملی تستا کردید؟برای وصل کردن مستقیم خروجی مدار به میکرو مشکلی نیست؟به نظر میاد این مدار ولتاژ تثبیت شده خوبی نداشته باشه؟لطفا یه خورده توضیح بدید.
ممنون

۵:۱۹ ق.ظ
می ۱۳, ۲۰۰۹

مدیر

میهمان

پست در تاریخ ۵:۳۰ ق.ظ – می ۱۳, ۲۰۰۹ توسط دشتی ویرایش شد

سلام

خروجی این مدار چند ولت هست؟

خروجی این مدار در موقع زنگ زدن ? منطقی می شود(مابین ?.? تا ? ولت )

شما خودتون اونو به صورت عملی تستا کردید؟

بله من این مدار به طور عملی تست کردم برای من هیچ مشکلی نداشت فقط اگر یه موقع خروجی به سطح ? منطقی نرسید مقاومت ? کیلو که در سر راه خروجی سری شده است را کمتر کنید
و یک نکته که led حتما در مدارتون باشه و اونا هیچ وقت بر ندارید.

برای وصل کردن مستقیم خروجی مدار به میکرو مشکلی نیست؟

تا حالا که مشکلی نبوده و ن هم از مدار راضی بودم

به نظر میاد این مدار ولتاژ تثبیت شده خوبی نداشته باشه؟لطفا یه خورده توضیح بدید.

همانطور که می بینید در ورودی پل دیودی ? تا خازن وجود دارد که دو تا از خازن ها تشکیل یک خازن بدون قطب ( بی پلار ) را داده اند و در ورودی دیگر پل دیودی خازن ??? گذاشته شده است
در نتیجه به این مدار هیچ ولتاژ dc وارد نمی شود و فقط ولتاژ ac ناشی از زنگ وارد پل می شود و بعد از پل یکسو شده و …

ولتاژ روجی از سطح ۵ ولت بالاتر نمی رود
موفق باشید

یا علی:لبخند:

۸:۴۴ ق.ظ
می ۱۳, ۲۰۰۹

electronic

میهمان

آقای دشتی واسه توضیح مدار تشخیص زنگ ممنون
اگه تنوستی در مورد مدار ارسال صدا روی خط تلفن واسم یه توضیح بده و اگه تونستی مدارشو واسم بذار تو پست بالا توضیح کاملشو واست گذاشتم
یه ذره ایده مدار ریموت توسط تلفن تو ذهنم عوض شده تو این ایده مدار خیلی انعطاف پذیر تره
و کلیه پردازش توسط کامپیوتر انجام میشه و فایل های صوتی توسط کامپیوتر پخش میشه و از طریق کارت صدا پخش میشه
فقط مشکل من الان ارتباط این مدار به کامپیوتر هست که نمی دونم چطوری وصلش کنم و از چه پورتی استفاده کنم
بلوک دیاگرام کلی رو تو عکس زیر واستون می ذارم ببینید روش مناسب چیه
رنگ قرمز خروجی آبی ورودی و بنفش زمین هست
ممنون
http://upload-pic.yazdkit.com/images/mt8870.jpg

۱۰:۵۷ ق.ظ
می ۱۳, ۲۰۰۹

مدیر

میهمان

پست در تاریخ ۱۱:۰۴ ق.ظ – می ۱۳, ۲۰۰۹ توسط دشتی ویرایش شد

سلام

اگه تنوستی در مورد مدار ارسال صدا روی خط تلفن واسم یه توضیح بده و اگه تونستی مدارشو واسم بذار تو پست بالا توضیح کاملشو واست گذاشتم

مدارشو پیدا میکنم ونقشه را میذارم همین جا

فقط مشکل من الان ارتباط این مدار به کامپیوتر هست که نمی دونم چطوری وصلش کنم و از چه پورتی استفاده کنم

برای این کار میشه از پورت سریال استفاده کرد اما چون من با برنامه نویسی در زمینه کامپیوتر اشنایی ندارم نمیتونم کمک چندانی بکنم
اما دوستمون EhsanAvr با برنامه نویسی آشنایی دارند و امیدوارم در این قسمت هم به کمک ما بیان
البته امکان داره EhsanAvr به خاطرشروع شدن امتحانات میان ترم و بعد ترم ، این سری کمتر به سایت بیان

یا علی

۸:۲۱ ب.ظ
می ۱۳, ۲۰۰۹

electronic

میهمان

یکی از دوستای من هست که تو کار برنامه نویسی هست
احتمالا" اون میتونه کمکمون کنه ما رو مدارای این شکلی که هم جنبه الکترونیک هم جنبه کامپیوتر دارن ۲ تایی کار می کنیم
فقط شما در مورد پورت سریال واسم یه توضیح مختصر بده
پورت سریال میتونه عدد ارسال و دریافت کنه؟
برای ارسال عدد محدودیت داره یا اینکه هر مقداری رو میشه توسط این پورت منتقل کرد؟
منظورم اینه که با یک ارسال تا چه محدوده عددی رو میشه ارسال و یا دریافت کرد؟

۲:۲۴ ق.ظ
می ۱۴, ۲۰۰۹

مدیر

میهمان

پست در تاریخ ۲:۳۸ ق.ظ – می ۱۴, ۲۰۰۹ توسط دشتی ویرایش شد

سلام بر دوست عزیز smile

فقط شما در مورد پورت سریال واسم یه توضیح مختصر بده

پورت سریال یا به اصطلاح Rs232 یک پروتکلی است که به کمک ان می توان بین کامپیوتر و میکرو ارتباط دو طرفه بر قرار کرد.
برای این منظور یک ای سی به شماره Max 232 رابط بین میکرو وکامپیوتر می شود و میکرو اطلاعات رابه صورت سری و به وسیله پروتکل Uart ( اصطلاح خودمونی تر همون سریال که از پایه TXD اطلاعات خارج و از Rxd اطلاعات وارد می شد) اطلاعات ارسال و دریافت می شه و نقش ای سی max232 این وسط یک ای سی تطبیق ولتاژ می باشد.
در زیر عکسی از مداراورده شده که در ان از ای سی max و ای سی atmega32 استفاده شده و اطلاعات از میکرو به کامیوترارسال می شود.
http://upload-pic.yazdkit.com/thumbs/max232.png

پورت سریال میتونه عدد ارسال و دریافت کنه؟

پورت سریال می تونه هر نوع دیتا اعم از عدد و حرف (آشغال کهنه – آهن کنه -مس کهنه و نان خشک :لبخند:)را ارسال و دریافت کند.

برای ارسال عدد محدودیت داره یا اینکه هر مقداری رو میشه توسط این پورت منتقل کرد؟
منظورم اینه که با یک ارسال تا چه محدوده عددی رو میشه ارسال و یا دریافت کرد؟

هیچ محدودیتی وجود ندارد فقط نکته ایی که باید بگم اینه که باید نرخ ارسال (Baud ) بین میکرو و کامپیوتر یکی باشد.

ساده ترین نرم افزار برای انتقال دیتا بین کامپیوتر و میکرو دو نرم افزار HyperTerminal خود ویندوز و نرم افزار بسکام avr که در خود قسمتی برای این کار تعبیه شده است به نام bascom avr Terminal emulator یا همون صفحه ابی تو نرم افزار بسکام

البته نرم افزار های رایگان مختلفی تو اینترنت است که می تونید با سرچ به اونا دسترسی پیدا کنید.

پایدار باشید
سلام ما را هم به دوستتون برسونید:لبخند:
یا علی

هیچ گیرنده ای انتخاب نشده است
برچسب ها

Video & Audio Comments are proudly powered by Riffly